joi, 7 ianuarie 2016

Just a normal day

Știți diminețile acelea în care vă treziți și vă spuneți ”Astăzi este o super zi și voi face tot ce am de făcut ” și apoi seara constatați că de fapt nu ați făcut nici pe jumătate treburile pe care le aveați . Din păcate și eu fac parte din această categorie. Îi invidiez pe acei oameni care reușesc la sfârșitul zilei să spună că au făcut TOT ceea ce și-au propus în acea zi.
Eu de exemplu încă de dimineață îmi bat capul cu un proiect pentru facultate și nici acum nu am scris ceva...și este foarte frustrant căci nu este singurul proiect pe care trebuie să îl termin. Mi-aș fi dorit ca vacanța de iarnă să dureze o veșnicie sau ca eu să dorm 2 ani și apoi să îmi iau Diploma de Master și totul să fie ca în povești.
Din păcate nu totul este un vis frumos așa ca trebuie să mă pun cu burta pe carte. Se anunță o sesiune plină de nopți albe și căni de cafea, cearcăne , tot ce este mai urât în această lume.

Btw am descoperit ieri o super aplicație destinată celor DEPENDENȚI de telefon/tabletă (așa ca mine din păcate). Aplicația se numește  Forest - Stay focused, be present (o puteți downloada dând click pe numele aplicației) . Prin intermediul acestei aplicații poți planta un copăcel și să îți faci treaba fără a mai umbla pe telefon. Experimentul durează 25 de minute, timp în care dacă ieși/închizi aplicația copacul moare . Eu mi-am instalat-o pe tabletă și recunosc că am reușit să îmi termin articolul de tradus și totodată am sădit și crescut un copăcel . Am fost foarte bucuroasă că am făcut acest lucru,  fie el și virtual. Urmează să o instalez și pe telefon că pe el contez non-stop. De tabletă te poti lipsi, însă de telefon nu prea.
Iar am pornit acum aplicația . Trebuie să termin de scris aici, să mă gândesc la niște teme de abordat pentru un alt proiect, să văd ce rol mi s-ar potrivi mie în cadrul acelei decizii din cadrul proiectul, să identific decizia și să văd cum o pot implementa. Superb nu este așa ? Este atât de minunat să te întorci din vacanță și să constați cu stupoare că ai o grămadă de proiecte pe care trebuie să le finalizezi și să le prezinți și totodată materie de parcurs, examene de dat, etc.

Sper ca și voi să instalați această aplicație. Chiar este foarte interesantă și merită să vă distrați și voi un pic cu ea ! Have a nice day guys !

Niciun comentariu: