vineri, 20 noiembrie 2015

Never say never and never forever !

Hey. 
A trecut mai bine de un an de când nu am mai scris și Doamne Dumnezeule cât mi-a lipsit ! Chiar dacă nu am mai scris în mediul virtual, am mai așternut câteva gânduri pe hartie și chiar mi-a făcut plăcere să iau stiloul în mână, să mă murdăresc de cerneală, să simt atingerea filei de hârtie. 
Anul acesta am revenit cu forțe proaspete cât de cât. Toată lumea știe de plecarea mea în Federația Rusă și cât de mult m-am maturizat după această experiență de numai 3 luni de zile. Mi-aș fi dorit ca basmul să dureze cel puțin 1 an, însa din păcate nu a fost posibil. Sper să mai mă pot plimba vreodată pe străzile pline de magie ale Moscovei sau Sankt Petersburgului. A fost o experiență de neuitat și așa va rămâne, mai ales pentru că mi-am făcut și câțiva prieteni pe viață, prieteni de suflet cu care am împărțit binele și răul într-un cămin mai mult sau mai puțin "comunist".
Încă din perioada în care am fost plecată am filmat foarte mult, fetele chiar faceau mici glume pe seama mea. Îmi doream enorm să îmi deschid un video-blog unde să vă povestesc totul despre Rusia, despre minunații oameni pe care i-am întâlnit acolo și întâmplările prin care am trecut , însa din păcate visul acesta a trebuit anulat, căci majoritatea filmulețelor le-am pierdut și cele pe care le-am prelucrat în programe de specialitate nu au fost pe placul meu. Îmi place să cred că sunt perfecționistă și nu mi-aș fi dorit să fiu încă "una din aia"care și-a făcut video-blog doar de dragul de a face asta. 
Postarea din această seară ar fi trebuit să evidențieze dualitatea firii umane și greșelile pe care le facem zilnic, însă voi amâna un pic acest subiect mai ales că nu am mai scris de mult. Am atât de multe de recuperat. Vorbesc ca o bătrânică, însă chiar așa este. 
Sper ca de această dată să mă ocup cu adevarat de acest blog și să îl readuc la "faima" lui de odinioară.
Cam atât pentru această seară. Vă urez o seara perfectă alături de cei dragi ! :*

Niciun comentariu: