duminică, 18 noiembrie 2012

Gandind Profund

Wow..nu am mai scris de un car de ani..ciudat caci blogul facea parte din viata mea...asta inainte sa dau bacul..sau mai bine zis sa incep clasa a XII-a...  a trecut suuper mult de atunci..acum sunt la FACULTATE !!! si sa zicem ca o duc cat de cat bine...you know.. cateva dificultati de acomodare mai ales din cauza faptului ca sunt absolventa de profil uman si ca-mi place la nebunie istoria ;;).... suspect este ca am dat bacu' la economie... hmmm ..
Asa..in rest nu am mai facut nimic..am petrecut in fiecare weekend ceea ce ma oboseste continuu si nu mai suport.. stiu stiu..altii si-ar dori sa fie in postura mea si sa se distreze mereu dar nu e chiar asa de frumos pe cat mi-am inchipuit. Eu cred ca m-am maturizat desi iubitul meu sustine contrariul.. In fine..o avea si el dreptatea lui..
Stiu ca am promis ca voi scrie despre vacanta din vara asta..imi cer scuze pentru impolitetea pe care am facut-o ;;)..Off... cam atat pentru astazi..poate maine se vor misca treburile mai cu spor desi nu cred caci imi bate la usa un test la contabilitate si unul la drept constitutional..apoi la engleza... si lista poate continua...
Good Night and kisses :x

Niciun comentariu: