vineri, 20 ianuarie 2012

Revenire

Hey..uite ca am revenit si eu incet incet.. In primul rand LA MULTI ANI...caci nu ne-am "citit" pe anul asta...un an nou plin de bucurii si toate cele bune! Bafta la BAC !(stim noi ce vorbim).
Hmmm...Bucurestiul este tot inundat de a lui culoare gri si anul acesta nu a fost imbracat deloc,dar absolut deloc in straie albe. Urat sa nu fie niciun pic de zapada,mai ales ca noi romanii suntem obisnuiti ca de Craciun si Anul Nou sa avem zapada cat casa ;;) dar ne-am resemnat zic eu..Ba un drum la munte in weekend..ba la patinuar..Timizi ca orice europeni cu soarele pe cer !
u..sunt stresata cu BAC-ul caci acesta cam bate la usa..si bate bine.. Sunt nevoita sa invat extrem de multe chestii,sa-mi fac teme aberante,variante la meditatii...etc.
Sunt putin nervoasa...cam mult spus nervoasa..nu stiu oarecum mahnita..adica am inceput sa creez un zid in jurul meu..sunt constienta de acest lucru si totusi il fac. Dar din pacate atrag si pe altii in partea mea de zid :( si ma simt vinovata... Mult prea vinovata de multe ori.Pacat ca parintii mei nu m-au invatat ce este indiferenta. Valorile cu care am crescut de mult s-au dus pe apa Sambetei. Acum mi s-a pus pata pe un tip !!! pata in sensul rau..cel mai rau sens al cuvantului X( . Numai cand ii aud numele,ceva se declanseaza in mine. O ura cumplita,o gelozie absurda..ceva negativ in orice caz.

Niciun comentariu: